Vanghelie: “Nu ma deranjeaza cititul. Ceea ce mă jenează este dificultatea răsfoirii”

El a dezmintit afirmatiile rautacioase conform carora nu ar fi un fan infocat al lecturii: “Ba sunt chiar un cititor rasat, care poate interpreta epistemologic Sandra Brown si este capabil sa sesizeze finele paradoxuri ontologice din romanele lui Pavel Corut! Ba mai mult, pot jongla cu propozitiile subordonate subiective, carora le dau o subtila nuanta de predicative!”.

El afirma ca nu cititul in sine il deranjeaza, ci rasfoirea: “E cam greu sa dau filele la Kant cu carnaciorii astia si lumea crede ca nu citesc!”. De aceea, el a dezvaluit ca si-a achizitionat un e-reader Kindle pentru integrala Celine, pe care o are programata la lectura pentru saptamana viitoare.

In plus, a tinut sa recunoasca faptul ca uneori isi formuleaza frazele intentionat abscons, astfel incat persoanele mai putin pregatite literar pot crede ca exprimarea este defectuoasa: “De pilda, celebrul <<care este>> constituie doar o gluma de-a noastra, de filologi, un in-joke cu care ne mai destindem pe holurile Academiei!”.

(Pamflet)

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: