Voltaj s-ar putea apuca de muzica!

Intr-o socanta schimbare de cariera, baietii de la Voltaj vor sa lase totul balta si sa se apuce de cantat. “E adevarat ca de foarte mult timp facem cu totul si cu totul altceva decat muzica, dar ne-am gandit: suntem patru insi, suntem tineri, publicul ne place, de ce nu am… canta?! Suna nebuneste, dar cine stie? In fond, au ajuns in topuri si persoane mult mai paralele cu muzica decat noi!”, a declarat unul dintre ei.

Cei din Voltaj spun ca s-au hotarat cu mare dificultate ce stil muzical ar aborda. Initial au inclinat catre manele, stil agreat de ei la petreceri, ulterior s-au gandit la pop, dupa care au evaluat ipoteza lied-urilor, pentru ca in cele din urma sa se stabileasca, de comun acord, la muzica dance de proasta calitate.

“Am auzit ca pe vremuri exista o trupa cu acelasi nume, Voltaj, dar care canta rock, desi nu cred ca e adevarat. Ar fi mult prea caraghios, lumea s-ar uita la noi si ne-ar injura de mama, la modul ce-am fost si ce-am ajuns, or, hai sa fim seriosi, asa ceva nu se intampla!”, a mai declarat viitorul muzician.

(Pamflet)

Anunțuri

Un comentariu

  1. Ma mir ca nu l-au luat pe voce pe Fuego!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: