Ministrul Educatiei: Dezastrul de la Bac are loc deoarece PDL a demonizat plagiatul!

Dupa rezultatele absolut catastrofale ale examenului de bacalaureat, care tocmai au iesit la lumina in urma cu o ora, ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, a declarat: „Nu am fi avut rezultate atat de proaste la Bac daca PDL nu ar fi lansat ideea ca plagiatul este nociv! Pedelistii au bagat prostii in cap copiilor: ca nu e bine sa plagiezi, ca predicativa e subiectiva, ca se zice sesiune, nu seziune. Raul pe care il face acum PDL invatamantului romanesc aruncand anatema asupra plagiatului se va vedea peste cativa ani, cand copiii care au picat azi bacul vor incerca sa-si ia un doctorat, un masterat!”.

Dupa spusele ministrului, multi copii au fost timorati la bacalaureat de aura negativa pe care PDL a imprimat-o plagiatului. „As fi copiat de dracii ma gaseau”, a marturisit un elev din judetul Hunedoara (unde au picat 67%), „dar mi-era frica sa nu ma besteleasca Andreea Pora la B1!” O eleva din judetul Gorj (unde au picat 75%) a declarat printre lacrimi: „Initial nu am vrut sa copiez, insa colegii au inceput sa ma faca pedelista, basista si zdreantza portocalie!”.

„Din cauza la PDL, baiatul meu nu mi-a copiat la Bac si a picat, dee ceee?!”

(Pamflet)

Anunțuri

3 comentarii

  1. :))))) m-am spart de ras ca o farfurie :))) bravo

    1. That’s a new one :)) (ca o farfurie)

  2. […] PSD motiveaza catastrofa de la Bac: “Pedelistii au bagat in cap copiilor ca nu e bine sa plagiezi!” Mai multe, inclusiv cu marturii cutremuratoare ale elevilor, aici. […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: