Prostituatele de pe Centura au ramas intepenite in asfaltul topit!

Circulatia pe Soseaua de Centura a Bucurestiului a fost intrerupta pret de doua ore dupa ce mai multe prostituate care statusera prea mult acolo nu au mai putut scoate picioarele din asfaltul topit de canicula. Doamnele erau infundate in asfalt pana la glezne, in cazul gabaritelor mai generoase chiar pana la genunchi, deplasarea devenindu-le imposibila.

In disperare de cauza, ele au sunat la 112, iar o masina a pompierilor s-a deplasat la fata locului cu o rapiditate suspecta. “Eram la incendiu la Matasea Populara, tocmai extrageam o persoana din cladirea in flacari”, a explicat un pompier. “Cand am auzit apelul de pe Centura, am lasat totul si am venit aici intr-un suflet!” Dupa ce au incercat in zadar, mai bine de jumatate de ora, sa le smulga picioarele din asfaltul topit, pompierii au apelat la o macara, care s-a prezentat cu aceeasi graba dubioasa la locul sinistrului. Numai asa prostituatele au putut fi eliberate din asfaltul incins.

Ele au fost recunoscatoare salvatorilor, desi numai la nivel verbal, oral. Altele insa nu au fost foarte impresionate. “Sa nu fi fost canicula, mi se rupea maciuca daca prestam in boscheti sau chiar aici, la drive-in, cum zicem noi”, a ridicat din umeri una dintre fete, care a dorit sa-si pastreze anonimatul. “Nu mi-e frica nici de camioane, nici de ciocane. Mi-ar parea rau insa sa fac insolatie!”

Pe de alta parte, lucratorii de la drumuri si poduri, care au urmarit de la mica distanta operatiunea de salvare si cunosc mai bine zona, au avut pareri diferite: “De-le ‘reacu da zdrente, ca s-au infipt special in asfalt ca sa nu le ia gaborii!”.

Anunțuri

2 comentarii

  1. Sper ca au primit spor de varice…???!!!!

  2. ce aveti cu saracele fete ??? cistiga si ele un ban cinstit.statul ar trebuii sa le plateasca daune deoarece cansider ‘un accident de munca’ faptul ca au ramas infipte in asfalt.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: