Elevii picati la Bac au pus recompensa pe capul olimpicilor la matematica!

Elevii care nu au promovat examenul de bacalaureat au pus un premiu de 10.000 de euro pe capul adolescentilor romani care au castigat saptamana aceasta sase medalii la olimpiada de matematica de la Mar del Plata (Argentina). Ei sunt indignati ca performanta olimpicilor ii poate face sa para neseriosi pe cei care (din cauza caniculei si a tulburarilor politice) nu au reusit sa ia nici macar nota 5 la bac. Copiii au declarat ca li se pare indecent ca, intr-o tara unde 56% dintre elevi au picat bacalaureatul, sa castigi olimpiade la matematica. “E de prost gust, e ca si cum te-ai duce in Somalia si te-ai bate cu mancare”, a zis jignit un elev care a luat la bac nota 1,02. O adolescenta de nota 2, pentru care sustine ca oricum a muncit enorm, a spus printre lacrimi: “Participarea la olimpiada dovedeste lipsa de sensibilitate fata de noi, astia tampitii”.

Reactia elevilor picati la auzul vestii ca olimpicii au luat sase medalii

Protagonistii Picatiadei (cum a fost denumit dezastruosul bacalaureat de anul acesta) au explicat ca perceptia publica asupra promovabilitatii la bac este eronata. “Au luat bacul numai 44% dintre elevi. Si ce? PDL-ul a ajuns la putere cu 35,4%, deci mai putin ca noi, si nu i-a mai acuzat nimeni ca-i intereseaza numai telefoanele mobile si masinile straine!”.

„De asemenea, rezultatele olimpicilor strica imaginea Romaniei in lume”, a mai fost de parere aceeasi eleva. „Noi, ca popor, avem o imagine de prosti, hoti si plagiatori. Daca tocilarii demonstreaza ca putem fi inteligenti, efectiv ne fac de cacat pe mapamond!”

Anunțuri

Un comentariu

  1. […] Elevii de la Picatiada au pus recompensa pe capul olimpicilor la matematica! Copiii au declarat ca li se pare de prost gust ca, intr-o tara unde 56% dintre elevi au picat bacalaureatul, sa castigi olimpiade la matematica. “E ca si cum te-ai duce in Somalia si te-ai bate cu mancare!” [restul, aici] […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: