CNA interzice denumirea București, deoarece conține un cuvânt obscen

Consiliul Național al Audiovizualului a decis interzicerea utilizării numelui “Bucureşti” în mass-media, întrucât acesta încalcă legislația audiovizuală, incluzând cuvântul obscen “cur”. De acum înainte, folosirea numelui București va fi sancționată cu amendă în valoare de 5.000 RON. “Voi penaliza cu brutalitate”, a declarat aspru președintele CNA, “până şi drumarii dacă mai lasă pe indicatoarele rutiere porcăria aia de denumire comunistă!”

Instituția a propus fie eliminarea vocabulei buclucașe, numele orașului devenind astfel Bueşti, fie înlocuirea sa, în această variantă capitala urmând să se numească, mai popular, Bufundeşti sau, mai stiintific, Burecteşti. “Nu este admisibil ca în numele capitalei unei țări să existe cuvântul cur”, a declarat și purtătorul de cuvânt al CNA. “Nu cred că Venezuela are capitala la Curacas sau Malaiezia la Kuala Lumpcur. Sigur, există exemplul stațiunii croate Pula, dar măcar aceea nu este capitală de stat.”

Organizația pentru drepturile homosexualilor Accept a protestat față de această măsură, invocând faptul că Bueşti ar fi o denumire care ignoră complet minoritățile sexuale. În plus, București va deveni un fel de fruct interzis: “O să vedem cuvantul București scris pe toate gardurile și folosit din abundență în versurile interpreților de hip-hop!”. Un reprezentant al organizației a evidențiat și că măsura CNA este, de altfel, ineficientă: “Dacă scoți cur-ul din București, mai rămâne o ****!”.

Notă: Acest articol a fost sancţionat de către CNA cu amenzi în cuantum de 30.000 lei, deoarece s-a utilizat de 6 ori cuvântul “Bucureşti”.

Notă: 35.000!

(Pamflet)

Anunțuri

6 comentarii

  1. […] “I-am ciuremat”… Dar de ce ma mir? Bucurestiul (pe care, asa cum e el, il iubesc) e predestinat sa fie vulgar, in vreme ce: In Ardeal, pana si graffiti-urile sunt de bun […]

  2. Reblogged this on From the front of the railway station and commented:
    Bufundesti! :))))

  3. Simplu: Baitovarasi

    1. S-a marcat! Propunerea dvs. va fi inaintata forurilor de resort.

  4. Propun ca CNA sa interzica si denumirea Baicoi :))

    1. Si cum sa fie noua forma? :->

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: