Consiliul European: Romania ar putea fi exclusa din UE si inlocuita cu Siria!

CE a lansat un avertisment dur autoritatilor romane: daca puterea de la Bucuresti nu renunta la abuzuri, Romania va fi exclusa din UE, iar in locul tarii noastre ar fi admisa Siria. Conform reprezentantilor CE, daca Romania este exclusa, pentru a nu afecta unitatea Uniunii Europene va fi inlocuita cu o tara al carei guvern este mai democratic, iar prima pe lista in acest sens este Siria.

“Regimul de la Damasc este de o democratie rar vazuta fatza de cel de la Bucuresti”, a opinat un oficial european. „Presedintele Bashar Al-Assad se coieste cu rebelii de un an si patru luni, pe cand Ponta si Antonescu au rezolvat problema in cateva zile. In plus, n-am auzit ca premierul Riyad Farid Hijab sa-si fi plagiat diploma de doctorat. Bine, poate si unde la ei il omorau cu pietre in aula universitatii.”

Este adevarat ca Siria era programata pentru intrarea in Uniunea Europeana undeva in valul 58, dupa anul 2600. Oficialul de la UE a explicat insa aparentul paradox: “Aceasta tara araba nu a inregistrat progrese, in schimb Romania, de cand a venit guvernul Ponta, a regresat atat de mult, incat prin comparatie Siria pare de-a dreptul Suedia!”.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: