Fiind canicula, meteorologii ne sfatuiesc sa stam in casa pe 29 iulie, efectele negative putand fi de lunga durata!

Meteorologii au emis o atentionare de canicula pentru ziua de 29 iulie, sfatuind oamenii sa nu iasa din casa daca tin la pielea lor pe termen lung. „De data asta nu mai avem de-a face cu cod galben, portocaliu sau rosu. Pe 29 iulie avem de-a dreptul cod negru!”, a spus speriata Romica Jurca, meteorologul de serviciu. „Cetatenii sunt atentionati sa nu-si paraseasca domiciliul in aceasta duminica, nici macar pana la scoala, gradinita, bar, hotel sau plaja”, a detaliat si Ortansa Jude.  „Este cel mai bun lucru pe care-l pot face pentru familiile lor!”

Petre Catalin Fumuru a explicat ca efectele grave ale expunerii la soare pe 29 iulie se pot manifesta ani intregi de-acum inainte. „E pacat, pentru o zi, sa tragem dup-aia 4, 8 sau 12 ani”, a fost de parere specialistul de la Realitatea TV. Pana si Gianina Corondan, desi s-a retras din domeniul meteo de ani de zile, a atras atentia asupra primejdiei la care se expune populatia: „N-a mai fost asa de fierbinte de pe vremea cand era Adrian Nastase prim-ministru!”.

Busu, de la Pro TV, a tras si el un semnal de alarma: „Exista inconstienti care indeamna populatia sa iasa din casa pe 29 iulie, ca n-or sa pateasca nimic. Nu-i ascultati, ca va ardeti!”. In fine, Nora Dinca a spus simplu: „Daca multi oameni ies din casa pe 29 iulie, o sa-nceapa sa-mi puta!”.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: