„Morar, sef la DNA inca 6 luni e o farsa la care nu pun botul”, a declarat Buzdugan!

Omul de radio Daniel Buzdugan a declarat ca nu se lasa pacalit de farsa procurorului general al României, Codruţa Kovesi, care ar fi dispus prelungirea pentru şase luni a mandatului lui Morar în funcţia de procuror-şef al DNA. „Eu sunt inventatorul farselor, este practic imposibil sa pic de fazan cu o faza atat de slaba”, a spus Buzdugan. „Si cred ca nici poporul roman nu se va lasa pacalit. Daca ai auzit de Morar si Buzdugan, daca ai ascultat macar una dintre farsele noastre retardate, nu poti lua in serios aceasta stire.”

Buzdugan a mai afirmat ca zvonul este probabil opera unor rivali din show biz care incearca sa-i dezbine, lansand zvonul ca Morar ar renunta la emisiuni de radio pentru justitie. „E clar ca suntem lucrati de alti artisti, care se tem ca popularitatea noastra e prea mare. Initial i-am banuit pe Tociu si Palade, apoi m-am gandit ca ne-au facut-o Nae Lazarescu si Vasile Muraru. Dar mi-am dat seama ca nu ei erau vinovati, ci un alt mare cuplu de comici: Ponta si Antonescu!”

Anunțuri

Un comentariu

  1. […] prelungirea pentru şase luni a mandatului lui Daniel Morar în funcţia de procuror-şef al DNA. Cititi reactia suprinzatoare a lui… aa cuuui?! Share this:TwitterFacebookPinterestMai multStumbleUponRedditDiggLike […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: