Ultima solutie pentru medalii: sportivii romani de la JO au fost mutati la Jocurile Paralimpice!

In urma numarului penibil de medalii obtinute la probele din cadrul Jocurilor Olimpice, Comitetul Olimpic Roman a decis mutarea sportivilor nostri la Jocurile Paralimpice. „In acest fel speram ca baietii si fetele noastre sa obtina mai multe medalii, nu zicem neaparat de aur, dar macar mai multe bronzuri!”, a declarat un oficial de la COR.

Mutarea tactica a fost criticata in mai multe cercuri, fiind supranumita „miscarea Ponta”, deoarece schimba regulile in timpul jocului. COR apara insa decizia: „Cine crede ca jocurile olimpice sunt despre sport e un papagal care merita sa se uite ore in sir la curling. Jocurile olimpice sunt despre medalii! Poti sa te imbraci ca un idiot, cu haine concepute de un caiacist, poti sa te duci la Londra si sa ciordesti telefoane si treninguri, dar daca la final vei obtine mai multe medalii, lumea va uita ca esti o zdreantza de om si te va tine minte de campion”.

Mariana Bitang si Octavian Bellu au aplaudat decizia, apreciind ca e posibil sa se intoarca la echipa de gimnastica: „Concurand cu paraplegici, fetele noastre s-ar putea – nu zic sigur, dar teoretic e posibil – sa ajunga pe podium. Ele sunt foarte bune; nu e vina lor ca nu au luat medalii la JO, in fond cum sa ajungi campion cand ai un antrenor cu nume de izbitura si altul cu nume de cimitir?!”.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: