Ca sa le poarte noroc gimnastelor, Octavian Bellu isi va schimba numele in Octavian Mall!

Exasperat de rezultatele debile obtinute de gimnastele romance la Jocurile Olimpice de la Londra, Octavian Bellu a luat hotararea de a-si schimba numele, care e posibil sa descurajeze tinerele fete sau sa le poarte ghinion. „Imi voi schimba numele din Octavian Bellu in Octavian Mall”, a afirmat antrenorul. „Nu e admisibil sa incurajez fetele ca or sa aiba succes, cand eu am nume de cimitir!”.

Bellu…

Conform declaratiilor antrenorului, initial el a cantarit mai multe variante: Octavian Discoteca, Octavian Plaja sau Octavian Teatrul de Comedie. Pana la urma insa s-a decis sa aleaga numele Octavian Mall. „Este potrivit cu nivelul de cultura al sportivilor si, de asemenea, pastreaza discret acel <<ll>> iberic din Bellu, in acest fel bucurandu-ma de continuitate.”

…si Mallu

Octavian Bellu a mai dezvaluit ca ar fi vrut sa profite de numele celuilalt mare antrenor roman, Bela Karolyi, impreuna cu care ar fi putut forma un duo cu nume care sa faca diferenta: „Bela si Bellu ar fi fost un brand interesant si ar fi fost in interesul gimnasticii romanesti. Partea proasta este ca noi doi am fi parut direct homosexuali!”

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: