Un ginecolog de la maternitatea Bucur a fost prins luând mitră!

Un medic ginecolog de la maternitatea Bucur a fost prins luând mitră de la o pacienta, a declarat purtatorul de cuvant al Parchetului Capitalei. Ginecologul va fi dus la Tribunalul Bucuresti, cu propunere de arestare preventiva pentru luare de mitra.
Managerul spitalului „Sfantul Ioan”, de care aparţine Maternitatea Bucur, a spus ca doctorul incriminat nu a solicitat niciodata mitra de la pacientele sale. El nu-si explica de ce acesta ar fi pretins femeii mitra: „Nu inteleg cum un profesionist poate face asa ceva. Este scandalos. Cum sa ceri mitra de la o femeie gravida si, pe deasupra, nasoala?!”. Pe de alta parte, o infirmiera de la spital a declarat ca medicul in cauza se-nvarte adesea de mitra de la paciente, mai ales de la cele tinere si frumoase. „Lua mitra la greu”, a pufnit infirmiera. „Cata mitra i-a trecut lui prin mana n-ati vazut mata in reviste porno!”

Colegiul Medicilor s-a autosesizat: „Medicina romaneasca este vestita pentru eficienta ei. In afara de rare exceptii – cum ar fi dr. Ciomu care a taiat penisul pacientului, bebelusii de la Giulesti, cetateanul lasat sa moara in strada, medicii de familie inutili, spaga generalizata, bolnavii de ochi iesiti din spital cu pneumonie, medicamentele care nu se mai gasesc, sectia de dializa ramasa fara dializa, retetele compensate care nu se compenseaza, conditiile inspaimantatoare din spitale, pansamentele uitate-n om etc. -, medicina romaneasca este cea mai buna din lume si nu vrem sa fie pusa intr-o lumina proasta de un medic care a luat si el o bucata de mitra de la o pacienta!”

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: