Inspirate de Pussy Riot, trei romance vor sa faca trupa Rascoala Pizdii!

Trei tinere din Bucuresti au anuntat ca-si infiinteaza o trupa de rock si protest politic dupa modelul oferit de rusoaicele de la Pussy Riot, care tocmai au fost condamnate la doi ani de inchisoare. „Vrem sa ne exprimam solidaritatea cu Pizdele rusesti, care ne plac foarte mult”, a declarat una dintre fete. „De asemenea, Pizdele rusesti le plac foarte mult si prietenilor nostri, care ne-au incurajat calduros sa le urmam exemplul!”

Intrebate impotriva cui vor sa protesteze, Pussy Riot de Romania au raspuns ca inca nu s-au hotarat, desi sunt convinse ca scena politica romaneasca, muzica usoara si muncitorii de la Antena 3 le vor oferi cea mai suculenta samanta de scandal, nominalizandu-i in special pe domnii Ponta, Sova, Antonescu, Badea, Schnecker si formatia Voltaj.

O mica problema a aparut deoarece, dupa modelul Pussy Riot, fetele vor sa-si denumeasca trupa Rascoala Pizdii. „Parintii nostri s-au opus vehement acestei denumiri”, a marturisit o alta membra  a trupei. „Ei au spus ca este o denumire inacceptabila si ca nu ar mai avea curaj sa dea ochi cu vecinii. In schimb, au zis ca mult mai potrivita ar fi, de pilda, Razmerita Pizdii!”

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: