Din cauza caniculei, CFR anunta intarzieri de 1.440 minute la accelerate, personale si magistratii de la CSM!

Compania Feroviară Română a anuntat mari intarzieri, de pana la 1.440 de minute, datorate temperaturilor caniculare. „Caldura prea mare afecteaza trenurile, de calatori si de marfa, precum si pe magistratii din CSM”, a precizat purtatorul de cuvant al CFR. „Ne asteptam la intarzieri care pot atinge 1.440 de minute – sau, in limbajul profan, o zi intreaga, cum e cazul plenului CSM, care a fost amanat pentru maine”, a mai detaliat tehnic problema Consiliului Suprem al Magistaturii angajatul Cailor Ferate.

Din cauza temperaturilor ridicate din ultimele zile, circulaţia trenurilor si a magistratilor se va desfăşura cu restricţii de viteză astăzi şi mâine. Măsura de reducere a vitezelor de circulaţie cand temperaturile depăşeşc limitele normale este o măsură obligatorie pentru siguranţa traficului feroviar si a democratiei in Romania.

Profesorul de drept constitutional si material rulant Niels Schnecker, de la Antena 3, a explicat fenomenul: „Era de asteptat sa intarzie, pentru ca sunt niste hodoroage ruginite, de pe vremea comunismului. Si oricum, nu e de vina canicula, ci ministrul Transporturilor. Or, cine a fost ministrul Transporturilor in 1991-1992, nu cumva Basescu? Iata, spectatorii Antenei 3 au acum o dovada clara ca Basescu a provocat intarzierea!”.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: