Dan Voiculescu se opune ca Mircea Badea sa faca filme: “Nici nu vreau sa aud de turnat!”

Dan Voiculescu, patronul trustului Intact, a declarat ca nu vrea ca Mircea Badea sa filmeze: “Nici nu vreau sa aud de turnat! Badea este muncitorul meu, nu l-am angajat pentru turnat. De turnat se ocupa profesionistii, oameni platiti special pentru asta”.

Lui Mircea Badea i se propusese un rol in cel mai recent film al lui Sergiu Nicolaescu, despre activitatea prezentatorilor de la Antena 3, care va fi o rebootare a francizei “Atunci i-am condamnat pe toti la moarte” (1972). Haiosului realizator al emisiunii “In gura presei” i s-a oferit rolul Danei Grecu, pe care l-a acceptat imediat. “Sunt un actor innascut, nu mi-e greu deloc sa joc o pizda proasta!”, a spus el cu emfaza. Din pacate insa pentru cariera sa actoriceasca, patronul sau i-a interzis categoric turnatul.

Analistii au explicat reactia lui Voiculescu prin faptul ca acesta a interzis recent pronuntarea cuvantului “turnat” in televiziunile Antena, in Jurnalul National si in tot trustul Intact. “Toti vrem sa fim actori la o varsta, dar dupa ce incepem sa turnam, ne dam seama ca nu e asa de usor”, a marturisit Voiculescu. “Turnatul ia mintile oamenilor, lasa ca stiu eu cum este. E suficient sa torni o data, dupa-aia nu te mai poti opri. Actoria e o munca grea!”.

Anunțuri

5 comentarii

  1. Ce umor fara umor! esti un viermanos ofticat si dusmanos. lighioana, macar asuma-ti scrierea ca pe o injuratura, nu satira.. satira e arta.. hoitule! 🙂

    1. Gheorghe, te oftici ca radem de prosti? 😉

  2. cred ca umorul este o treaba cu mult mai grea..

  3. baliverne de 2 lei. vai de capul tau!

    1. Te oftici ca m-am luat de idolul tau 😉

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: