Groaza si oroare la festivalul Dracula Fest: a cantat Victor Socaciu!

Cantautorul Victor Socaciu a ingrozit spectatorii veniti la Dracula Fest, spectacol organizat la Cetatea Poenari, in castelul lui Vlad Ţepeş. Oamenii au declarat ca instrumentele de tortură expusa si manechinele reprezentand oameni trasi in tzeapa nu i-au speriat cat i-a speriat muzica lui Socaciu. „De cand l-a auzit cantand, copilul meu nu mai poate dormi noaptea!”, a suspinat o mama disperata. „Si tineti cont ca e fan Marilyn Manson si Cannibal Corpse!”

Melodiile lui Socaciu au fost primite de audienta cu racnete de spaima, iar cativa spectatori s-au aruncat in prapastie ca sa scape de oroare. „Toate melodiile lui sunt la fel”, a spus un tanar tremurand inca de groaza. „Organismul uman nu poate suporta mai mult de trei la rand fara sa pateasca daune ireversibile.”

„Tagadagadaam, tagadagadaadaa… Darkness imprisoning me /
All that I see / Absolute horror…”

„Bine zis muzica medievala: ce canta Socaciu e mai rau si decat muzica usoara a lui Cotabita”, a fost de parere un tanar caruia ii curgea sange din urechi.  „Iar mustata lui inspaimantatoare, de sergent, a pus capac ororii. Am vazut oameni care radeau cu pofta de manechinele trase in tzeapa si manjite cu sange, dar care la vederea mustatii au lesinat!”

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: