Comisia pentru Prostie a UE: In Romania exista 7,4 milioane de prosti!

Comisia pentru Prostie a Uniunii Europene a efectuat un recensamant de profil in tara noastra, in urma caruia s-a concluzionat ca in Romania exista nu mai putin de 7.403.836 milioane de prosti. „7,4 milioane inseamna un procentaj de aproximativ 40% din populatia Romaniei”, au apreciat specialistii comisiei. „Proportia este alarmanta, media la nivelul Uniunii Europene fiind de numai 17%”, au mai detaliat ei. „Scaderea numarului de prosti va fi prevazuta in acquis-ul comunitar. Guvernul va primi o foaie de parcurs pentru a putea minimiza, in etape, numarul cetatenilor tampiti.”

Specialistii au estimat ca pana in 2015 numarul de prosti din Romania ar trebui sa se reduca cu pana la 2,5 milioane.  Membrii comisiei au estimat ca factorii cu influenta cea mai puternica in eradicarea prostiei la romani pot fi interzicerea manelelor, renuntarea la  gratare si mai ales eliminarea din grila de programe TV a posturilor Antena 3 si Antena 1.

Imediat dupa publicarea rezultatelor recensamantului, Piata Universitatii a fost ocupata de cateva sute de persoane care au protestat impotriva recensamantului. „Nu putem ignora acesti 7,4 milioane de cetateni numai pentru ca sunt prosti”, a spus unul dintre manifestanti. „Inchipuiti-va ca un ipotetic partid ticalos, de hoti si fosti securisti, i-ar putea prosti cumva, facandu-i sa voteze pentru el: va dati seama ce importante ar fi voturile a 7,4 milioane de idioti?!”

Anunțuri

4 comentarii

  1. Pulancur · · Răspunde

    In loc sa munceasca cu adevarat, ca e de unde, retardul si restul de votanti, aia 900.000 si ceva mananca rahat la fiecare masa.

    1. Bine-bine, da’ ceilalti 10 milioane, care si-au bagat pula in referendumul lui Ponta?…

  2. dedfergferge · · Răspunde

    Postare de cacat.

    1. Sigur asa zic si ceilalti 7.403.835! :))

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: