De ce au votat la referendum yoghinii lui Bivolaru: au inteles ca Ponta i-a chemat la urine!

Membrii MISA au dat publicitatii un comunicat prin care precizeaza ca au votat la referendumul din 29 iulie pentru suspendarea presedintelui Basescu deoarece au fost momiti de USL sa vina la urine. “Inca nu stim daca am inteles noi gresit apelul dlui Ponta sau daca fost o gluma cruda din partea acestuia”, se specifica in comunicat.

Ajunsi la sectiile de votare, yoghinii au fost foarte dezamagiti: nici urma de urina! “Ne-a cazut cerul in cap cand am vazut ca noi ne-am dus acolo la tratament si cand incolo ei ne-au luat cu politica!”, a spus plangand o paranormala, intervievata dupa emiterea comunicatului. “La copilasii nostri nu s-au gandit? Ei nu stiu ce inseamna sa spui copilului tau ca gata, mami,  s-a terminat pisatul!”

Pentru a limita efectele socului suferit de lipsa urinelor, yoghinii au alcatuit o spirala ad-hoc, pe zodii si ascendente, care le-a mai alinat durerea. “Nu este prima data ca suntem prostiti de politicieni ticalosi”, a declarat insusi Bivolaru. “Imaginati-va ce fericiti am fost cand ni s-a spus ca e posibil sa intram in Zona Uro!”

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: