Un agent Herbalife a fost linsat in Somalia din cauza insignei cu “Slabeste acum, intreaba-ma cum”!

Un Diamant roman de la Herbalife si-a gasit sfarsitul linsat de o multime furibunda in Somalia, unde incerca sa promoveze produsele de slabit ale companiei. Potrivit martorilor, multimea era deja furioasa dupa ce agentul de vanzari le-a explicat avantajele produselor Formula 1, care iti ofera o modalitate eficienta de control al greutatii daca e combinat cu un stil de viata activ, si Bautura cu Aloe, care “va stimuleaza sa beţi mai multa apa, pana la necesarul zilnic de 2,5 litri”. Dar soarta sa a fost pecetluita atunci cand le-a aratat insigna sa pe care scria “Slabeste acum, intreaba-ma cum”!

– Sunteti invitat la o prezentare de produse Herbalife pentru mentinerea sub control  a greutatii!

“Europa de Est, Europa de Vest, Orientul Mijlociu, SUA – practic fusesera deja contactati, in scopul vanzarii de produse Herbalife, prostovanii cam de peste tot”, ar fi spus agentul unui coleg in urma cu cateva zile. “Vreau sa extind afacerea Herbalife si in alte zone, ca sa ma faca Triplu Diamant.”

Nu se cunosc exact motivele pentru care el a ales insa Somalia ca piata de desfacere a produselor de slabit. Un prieten al defunctului Diamant are o teorie: “Rares mai lucrase la Amway, iar la Herbalife se afla de numai sase luni si deja reusise sa ajunga Smarald, apoi Rubin, apoi Diamant. In plus, citea cele mai multe carti de automotivare dintre toti agentii. Cu alte cuvinte, era suficient de idiot incat sa combata obezitatea in Africa!”.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: