Elevii dintr-un sat de la Dunare: “Spre deosebire de loazele din Bucuresti, Aici luam toti bacul!”

Locuitorii comunei tulcene I.C. Bratianu, de la Dunare, sunt foarte mandri de faptul ca la ei toti elevii au luat bacul. Conform declaratiilor primarului, nu exista niciun elev din comuna care sa nu-l fi luat. “Copiii nostri iau bacul din poignee, asa, intr-o doara!”, s-a imbatosat edilul. “In Bucuresti elevii aia fancy nu-l iau nici macar o data pe an; la noi, in schimb, intr-un sat amarat, se ia bacul in fiecare zi!”

Primarul comunei a avut si o sugestie pentru solutionarea tragediei nationale a elevilor care nu iau bacul: “Sa vina la noi in sat si sa stea macar o saptamana. Aici, pana si cei mai oligofreni elevi din Bucuresti vor lua bacul. La naiba, a fost aici in sat bunica mea de la Rosiorii de Vede si a luat bacul!”

Pe de alta parte, locuitorii comunei au fost acuzati ca iau bacul numai pentru ca platesc. “Se lauda ca sunt bazati, dar toti care iau bacul aici scot banucu’ din buzunar”, s-a plans un tanar bucurestean. “Suparat ca nu am luat bacul la Bucuresti, am venit sa-l iau aici, ca am niste rude, si cand colo mi s-au cerut bani de la obraz!”

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: