Vadim se declara lider pe piata tabletelor!

Lovitura de teatru: Corneliu Vadim Tudor a renuntat la politica si a intrat pe piata tabletelor, dupa opinia domniei sale direct pe locul fruntas. Vadim se bazeaza pe expertiza in domeniu, care, in acceptiunea sa, il propulseaza direct lider de piata.

„This is madness?! This, is, Diaaaa…”

„Mi-am dat seama ca sunt penibil ca poet, politician si jurnalist”, a recunoscut Vadim. „Las balta aceste activitati care ma depasesc si ma apuc de ceva la care ma pricep. Si desi nu am experienta nici cu laptop-urile, notebook-urile sau ultrabook-urile, sunt totusi un mare cunoscator al tabletelor!”, a explicat el resorturile deciziei sale. „Eu am o activitate regulata cu tabletele”, a mai explicat Vadim. „Ma ocup de tablete inca de pe vremea cand oamenii nu vazusera computere decat la cinema!”

Vadim a mai spus ca nu poate sa traiasca fara tablete, ceea ce il face o autoritate in domeniu. „Oricine are vreo intrebare in acest sens sa vina la mine”, a anuntat el. „Ma fac si consultant. Ca prea multa vreme m-au consultat altii pe mine!”

Anunțuri

2 comentarii

  1. Tirbuson Piscupescu · · Răspunde

    Mai nou, Vadim e depasit. Ghise e in top acum. Vadim iese la rampa deoarece intrase intr-un con de umbra/uitare. In orice caz, il prefer pe Vadim decat pe neanderthalianul ala de Ghise. Macar Vadim poate sa-si sustina opiniile si in versuri. Va dati seama ca ar fi sa vina Vadim la parlament si sa inceapa sa declame o tirada specifica in versuri, ca un rege deLear?

    1. Tirbuson Piscupescu :))))))))))))))))))))
      Noroc ca stiu cine e!:))))))))))

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: