Romii, mandri ca vor fi repatriati din Franta cu MIG-uri!

Guvernul de la Paris a initiat un program de repatriere a romilor romani la bordul unor aparate militare de tip MIG. Romii care vor beneficia de acest program s-au declarat mandri si incantati de atentia pe care le-o acorda Parisul. „Toti jmecherii prosti vine dan Franta cu Airbusu, dar adevaraciunile se intoarce cu MIG!”, a declarat orgolios un rom.

Potrivit France Presse, marca avioanelor utilizate la repatriere ar fi trebuit sa fie Lockheed C-130 Hercules, insa guvernul francez ar fi insistat in mod special pentru MIG. „Vrem sa asiguram domnilor romi cele mai bune aparate!”, a declarat un oficial de la Paris. Ministrul afacerilor europene, Leonard Orban, a apreciat că pana acum programul de repatriere voluntară a romilor din Franţa nu a avut rezultate mulţumitoare, dar se spera ca prin utilizarea avioanelor MIG sa se obtina rezultate mult mai eficiente. „S-a mai vorbit si despre repatrierea pe Dunare, la bordul unor ambarcatiuni japoneze, din hartie, sau chiar cu autocare conduse de staruri, care sa atraga atentia opiniei publice asupra actiunii, cum ar fi Serban Huidu, Mircea Lucescu sau fosta sotie a lui Adrian Paunescu.”

„I-am facut pe prostii aia dan Franta”, a spus un alt rom. „Ne da si bani, ne plimba si cu aeroplanul ca in Top Gun. Le-am si zis la plecare: <<Degeaba ne dati afara, ca oricum ne intoarcem>>. La care ei a raspuns inexplicabil: <<S-o credeti voi!>>”.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: