Antena 3 a fost desemnata cel mai independent post TV din lume de catre regimul din Coreea de Nord!

Postul de televiziune romanesc Antena 3 a fost numit „cel mai independent post TV din lume” de catre guvernul de la Phenian, in urma unei anchete efectuate in 20 de tari din Africa, Asia si republici din fosta URSS.

„Am luat in calcul zeci si zeci de posturi TV din tari renumite pentru democratie, dar Antena 3 a castigat detasat, eclipsand posturi merituoase din Iran, Siria sau Congo”, a explicat un oficial de la Phenian. „Acesta este genul de televiziune cu conceptii sanatoase, care poate educa tineretul si poate corija cetatenii mai maturi care cred in libertatea gandirii. De fapt, suntem in tratative cu conducerea Antenei 3 pentru a o desemna postul oficial al Coreei de Nord!”

Oficialii de la Phenian au mai declarat ca, daca Antena va deveni televiziunea Phenianului, ar putea prelua emisiunile cu totul, schimband numai „Basescu” cu „Obama” sau „PDL” cu „americanii”. Ei au mai apreciat in mod deosebit prestatia jurnalistica de exceptie a lui Mircea Badea: „Este un ziarist de forta, cu coloana vertebrala facuta parca din hartie si, in plus, cu o freza care corespunde uimitor normelor partidului din Coreea de Nord!”

„Nu mai pooot de raass, frateee, efectiv ma pis pe mineeee! Ce de glume reusite scoate Nils Schnecker alaaa!”

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: