Basescu: „Ponta a plecat dupa ce l-am pacalit ca-n loc de 10 avioane F16 vom lua unul F160!”

Presedintele Traian Basescu a declarat ca premierul Ponta a plecat prematur de la sedinta CSAT nu pentru ca ei doi s-ar fi certat, ci deoarece a fost pacalit sa plece acasa. „Sedintele CSAT nu sunt un loc tocmai potrivit pentru dezvoltarea sanatoasa a adolescentilor”, a explicat Basescu. „Oamenii mari discuta probleme importante pentru tara, iar copiii ii freaca la cap cu observatii tampite. De aceea, a trebuit sa gasim o stratagema ca sa ramanem intre adulti.”

Conform relatarii presedintelui, Ponta s-a opus achizitionarii de catre Romania a a unor avioane militare americane F16, de la Portugalia. „Atunci am prins oportunitatea din zbor si i-am zis ca renuntam la cele 10 aparate F16, dar macar sa luam unul F160!”

Vazand ca Ponta inca ezita, temandu-se sa nu fie o capcana, presedintele i-a propus sa-l sune pe Mircea Geoana, sa-i confirme ca solutia este viabila. Sunat de premier, Geoana a raspuns ca dupa cunostintele sale avioanele F160 sunt aparate de lupta ultramoderne, care vor mari capacitatea militara a Romaniei, si ca sigur un F160 face cat zece d-alea mici. „Ponta a iesit spunand: <<Ca sa vedeti, domnule Basescu, ca nu faceti aici ce vreti dvs.!>>”, a spus presedintele. „Dupa ce a plecat, tot CSAT-ul a ras cu lacrimi cel putin o jumatate de ora!”

=

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: