Rectificare: Romanii au penisul cel mai mic din Europa numai de cand apare Monica Tatoiu la televizor!

Un studiu recent contrazice stirea ca romanii detin cele mai prapadite penisuri din Europa, cu numai 12,7 cm „lungime”: dimensiunile peniene ale barbatilor romani au fost de talie mondiala, dar au inceput sa se micsoreze cutremurator numai de cand la televizor apare Monica Tatoiu! Mai mult, cu cat aceasta apare mai dezbracata, cu atat mai mult Romania scade in topul falic, dovedindu-se stiintific ca intre cantitatea de haine de pe Monica Tatoiu pe micul ecran si marimea peniana exista o corelatie foarte stransa:

„Cu cat Monica Tatoiu exhiba mai multa piele, cu atat ne ramane noua mai putina”, a explicat un specialist sexolog. „Este un fenomen fiziologic absolut natural. Dar asta nu inseamna ca nu suntem dotati. E ca si cum ai bea apa chioara toata ziua si ai astepta sa te faci ranga!”

Acelasi om de stiinta a mai atras insa atentia si asupra altor provocari antifalice. „Prezenta Monicai Tatoiu la televizor nu e singurul factor nociv care afecteaza maciuca”, a spus acesta. „Extrem de primejdioase sunt si prezenta Adrianei Bahmuteanu (care ne poate descreste pana la 10 cm) sau cea a Andreei Tonciu (care are potential de a ne-o imputina pana la un grotesc 7 cm)!”

Anunțuri

2 comentarii

  1. am ras cu lacrimi

    1. :))))))))))) Ma bucur, man 😉

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: