TVR renunta si la TVR 1, 2, 3, International si HD, dar nu mai concediaza pe nimeni!

In cadrul restructurarii datorate crizei, Societatea Română de Televiziune a luat hotararea de a renunta la canalele TV TVR 1, TVR 2, TVR 3, TVR International, TVR HD si cele teritoriale. Astfel, SRTV ramane fara niciun post de televiziune, insa conducerea sustine ca acest lucru nu-i va impiedica sa-si continue activitatea. “Putem functiona foarte bine si fara sa avem emisie”, a fost de parere directorul SRTV. “Promit romanilor ca n-o sa se cunoasca nicio diferenta!”

Cu cateva luni in urma, SRTV isi inchisese si posturile TVR Info si TVR Cultural. “Am renuntat mai intai la informare si la cultura sperand ca ne vom scoate cu dinamica emisiune Viata Satului si cu spumosul show D’ale lui Mitica, dar nu a mers nici asa”, a marturisit directorul. Managementul SRTV mai sustine ca masura inchiderii ultimelor posturilor ramase a fost necesara deoarece joburile a aproape 1.000 de angajati se aflau in pericol. “Aveam de ales: ori angajatii, ori posturile TV. Pana la urma am optat sa ne pastram oamenii chiar daca am ramas fara televiziuni!”, a detaliat directorul institutiei.

Conform acestuia, cea mai disputata problema de pe ordinea de zi este acum alegerea noului nume al TVR. Managementul ezita intre R (adica intre renuntarea la precizarea “televiziune” din TVR) si TCIDTR, o explicatie formala de genul Televiziunea Cunoscuta Inainte Drept Televiziunea Romana.

Anunțuri

4 comentarii

  1. personal asi denumi-o tvr(r) ultimul r = retro si propun intru aducere aminte emisiuni cultural educative precum;reflector,viata satului,poezie si cantec patriotic;republica mareata vatra; ,muzica usoara interpretata de cantareti cunoscuti pe mapamond;angela similea,marina scupra.mirabela dauer,h moculescu,stela enache si etc prezentate de o ursulescu ,muzica populara desene animate ;mihaela si patratel si filme rp coreeana

    1. Esti o adevarata enciclopedie! Sau esti inca fan marina scupra? :)))

  2. pai, daca a functzionat pe vremea lu’ ceashka, atunci cind cu aproximativ acelasi numar (nu stiu daca erau chiar trei mii) de salariatzi a existat si inainte si dupa reducerea numarului de programe si ore de emisie (2h pe zi), nu vad de ce n’ar functziona si dupa ce ar renuntza la toate canalilii

    1. Sau canaliilii :)))

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: