NATO: Romanii care au facut armata in Pactul de la Varsovia vor fi arestati pentru tradare!

Conducerea NATO si Ministerul Apararii din tara noastra au emis o declaratie comuna conform careia cetatenii romani care au efectuat stagiul militar intre anii 1955 si 1991, cand a existat Pactul de la Varsovia, vor fi socotiti tradatori si arestati. “Se impune necesitatea stringenta a eliminarii din Alianta a elementelor ostile ideologic. Nu ni se pare deloc hazliu sa avem in NATO rezervisti ai Pactului de la Varsovia”, se arata in comunicat. Conform estimarilor, circa 7 milioane de romani sunt pasibili de arestare. Statul Major a pus la punct un calendar in baza caruia arestarile se vor efectua esalonat, timp de 20 de ani, in ritmul de 1.000 de tradatori pe zi.

“Adica de ce sa fiu arestat?”, a spus un cetatean indignat. “Am facut armata in 1988 – 1989, la dilibau, unde mai mult am baut tuica de pufoaica decat sa dau la lopata, iar despre instructie nici nu se putea pune problema. Sunt faiantarul Nelu din Rosiorii de Vede, cum sa fiu mah terorist?!”

Surse care doresc sa-si pastreze anonimatul sustin ca motivul acestei masuri pare sa fie un studiu conform caruia bromura care se punea in mancarea soldatilor pentru a le infrana pornirile trupesti ar fi continut un drog care s-ar activa in caz de razboi. Cu alte cuvinte, fiecare fost militar in termen din anii ’55 – ‘91 care ar fi luat la razboi azi s-ar trezi inconjurat de soldati ai NATO si ar incepe sa traga in ei!

– Misca-n duba, tradatorule, te-a mancat in cur sa faci armata!

Anunțuri

Un comentariu

  1. cacat mai mare decat voi

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: