Manifestatie de bucurie la Universitate: in fine, l-a achitat cineva pe Mitica Dragomir!

Mai multe mii de iubitori ai fotbalului s-au adunat spontan la Piata Universitatii pentru a sarbatori achitarea lui Mitica Dragomir, presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal. Ei desfaceau sampanii, aruncau confetti si chiuiau de bucurie, scandand lozinci impotriva coruptiei in fotbal. „Acum o jumatate de ora am aflat de la televizor ca Mitica Dragomir a fost achitat”, a declarat extatic un manifestant. „N-am mai asteptat si restul stirii, am iesit din casa urland: Fratilor, in fine l-au aranjat pe Mitica!”

„Sper ca l-au achitat de aproape si fara surdina”, a spus un alt iubitor al fotbalului. „El si Mircea Sandu sunt cancerul fotbalului romanesc si jinduiam de ani de zile sa vina careva si sa-i achite!”

Intrebati daca sunt constienti ca Mitica Dragomir a fost achitat intr-un dosar referitor la spaga pe care ar fi luat-o intr-o afacere imobiliara ilegala, manifestantii au raspuns ca li se rupe **** de motivul pentru care a fost achitat, important e ca au scapat de el. Nici argumentul ca presedintele LPF a fost achitat de catre Inalta Curte de Casatie si Justitie nu a tulburat fericirea manifestantilor: „Din punctul nostru de vedere, nu ne pasa nici macar daca-l lichida Crucea Rosie!”

Anunțuri

Un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: