Barbatul care a luat ostatici cu toporul la OP 23: „Auzisem ca sotia mea e la posta!”

Barbatul care a intrat in Oficiul Postal 23, din Drumul Taberei inarmat cu un topor si a luat mai multi ostatici, ulterior fiind imobilizat de politisti, si-a motivat fapta prin gelozie. Conform declaratiilor sale, el trecuse dimineata pe acasa inopinat, negasindu-si sotia la domiciliu. Barbatul a apelat imediat la vecina de palier, care l-a informat ca sotia s-a dus la posta. Innebunit de gelozie, omul a pus mana pe topor si a descins in oficiul postal de vizavi de casa. „Caaand aaam auziiit ca s-a dus iar la postaaa, mi-au venit spumele pe mine instantaneu”, a relatat barbatul. „Nu e prima data ca o gasesc la posta, dar de data asta am luat toporul cu gandul sa-i casapesc pe toti!”

Omul spune ca a fost extrem de uimit cand a constatat ca sotia lui nu era la posta, iar in oficiu nu se aflau decat trei femei in varsta, un batran cocarjat si un copil. „Si totusi nu exclud ipoteza ca orgia sa se fi incheiat exact inainte sa vin eu”, a mai explicat el. „Probabil trei-patru dadeau la ea, iar altul statea de sase la geam. Cand m-a vazut, a dat alarma si au fugit toti ca lasii. Politia ar trebui sa interogheze pe babele din oficiu. Hoastele alea sigur stiu ceva si nu vor sa spuna!”

Ostaticii au declarat ca barbatul s-a purtat frumos cu ei si ca nu i-a agresat fizic, ba chiar i-au inteles motivele. Psihologul Hanibal Dumitrascu, chemat de urgenta la locul faptei, a explicat insa: „E vorba despre sindromul Stockholm, in care ostaticii fraternizeaza cu agresorii deoarece sunt singurele persoane de care se pot atasa afectiv. Cine stie, poate printre ostatici se afla vreun barbat a carui sotie o fi zdreantza si astfel l-a inteles ca om!”.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: