Clipurile cu Fuego vor contine obligatoriu avertismentul: „Dacă apar manifestări neplăcute, adresaţi-vă medicului sau farmacistului”!

De acum inainte, televiziunile si posturile de radio vor fi obligate de CNA ca la inceputul videoclipurilor sau al melodiilor cu Fuego sa insereze avertismentul: „Dacă apar manifestări neplăcute, adresaţi-vă medicului sau farmacistului”. Mesajul trebuie sa dureze cel putin 6 secunde, iar CNA nu obliga, dar recomanda si difuzarea sa dupa fiecare strofa, precum si in mijlocul refrenului.

„Oamenii trebuie sa fie preveniti asupra riscurilor pe care le incumba ascultarea unei melodii sau, si mai rau, vizionarea unui videoclip cu indragitul cantautor”, a explicat presedintele CNA. „Lipsa de informare cu privire la consumarea produselor toxice sau expirate poate avea repercusiuni grave asupra sanatatii poporului nostru. Daca totusi se vizioneaza un videoclip al lui Fuego si apar efecte secundare, gen greata, voma, urticarie, trebuie consultat urgent medicul, pentru a evita producerea de leziuni ireversibile.”

CNA mai precizeaza ca a fost inregistrat un mare numar de cazuri in care consumarea muzicii lui Fuego a dus la afectiuni severe ale auzului (care merg pana la spargerea spontana a timpanului), migrene persistente, incetosarea privirii, probleme psihice, ba chiar si aparitia sindromului Tourette („Asta-i muzica, mah, bagam…!”). Pentru a sublinia gravitatea situatiei, CNA a mai emis si un mesaj video de avertisment din partea unei vedete de la Hollywood.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: