Cutremur in sportul american: un ziarist excentric sustine ca meciurile de catch sunt aranjate!

Lumea sportiva americana este in stare de soc dupa ce un ziarist a dezvaluit ca meciurile de catch (wrestle) sunt aranjate dinainte, evidentiind o vasta retea de coruptie. Conform declaratiilor sale, jucatorii, arbitrii si antrenorii sunt cu totii in cardasie, masluind partidele fara jena. Ba mai mult decat atat, el este de parere ca pana si spectatorii sunt manjiti.

„Coruptia merge pana la niveluri de neimaginat”, a spus jurnalistul revoltat. „Stiu ca este greu de crezut, dar meciurile alea senzationale, la care tremuram toti de emotie sa vedem cine va castiga, de fapt erau aranjate!”

Forurile de specialitate si mass-media din SUA au respins acuzatiile ca fiind simple cretineli. „Daca luptatorii s-ar preface ca se lovesc, ar fi imediat huiduiti”, au argumentat ei. „Daca aceste meciuri ar fi aranjate, catchul ar fi mai corupt si decat fotbalul romanesc, or acest lucru este fizic imposibil.”

Acuzatorul insa si-a mentinut pozitia: „Coruptia este atat de grava in catch, incat daca Mircea Sandu si Mitica Dragomir ar veni in SUA, ar fi priviti drept apostoli ai fairplay-ului!”

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: