Labele triste vor beneficia de consultatii gratuite la psihoterapeut!

Colegiul Medicilor a alocat fonduri financiare speciale pentru ca labele triste trase de cetatenii romani sa beneficieze de consultatii gratuite din partea unor medici psihoterapeuti, cu scopul de a le reda voiosia. Psihoterapeutii ii vor invata pe pacienti sa-si recapete buna dispozitie in timp ce efectueaza labă, fie prin exercitii mentale pozitive (de exemplu: in timp ce dau din mana, sa-si aminteasca o intamplare hazlie din copilarie), fie prin exercitii fizice (de pilda: in timp ce-i dau in cap, sa mearga in pasul strengarului).

„Foarte multi pacienti efectueaza mana de caine (cum ii spunem noi in termeni medicali) in dusmanie sau cu vinovatie. Acest lucru este gresit; laba trebuie data cu voiosie, daca se poate pe muzica saltareata, gen macarena sau Benny Hill”, a declarat un reprezentant al Colegiului Medicilor, institutie care deja repartizeaza terapeuti care sa mearga din usa-n usa si, in caz ca gasesc o laba trista, sa o consilieze. „Vrem ca labele din Romania sa fie vesele, sa nu mai fie triste”, a mai spus el. „Pana la urma, este o problema inclusiv de patriotism. Imaginea unui cetatean dand o laba trista nu face cinste tarii. In tarisoara noastra trebuie sa tragem labe luminoase, chiar zburdalnice!”

Banii alocati provin din fondurile Uniunii Europene, programul POSDRU (Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane). „Orice s-ar zice, sperma este o resursa umana!”, a explicat acelasi reprezentant al Colegiului Medicilor.

Anunțuri

2 comentarii

  1. Am auzit deseori aceasta exprimare ,inca din adolescenta.Nu exprimarea „laba trista” doar considerativ „labari”,sau „aia sint labagii”,, imperaitve „labagiule” era una din exprimarile care se refereau la cei mai egoisti carora le cereai cev asi nu-ti dadeau ..Apoi „laba trista” am auzit de la un cineva ai carui parinti lucrau in Ministerul de interne.Nu de mult timp am vizionat un interviu al unei persoane politice care a folosit prescurtarea „bai tristule” , nu rezulta clar din context ca ar fi vorba de vreo legatura cu subiectul de mai sus, orice conexiune este intimplatoare.
    Vrind ,nevrind este o exprimare ce face parte din limbajul stradal, si de cele mai multe ori ne ia prin surprindere , nefiind in masura de a replica pe moment.pentru aceasta exprimare care iti intoarce stomacul pe dos, nu am decit dispret.

    1. Nu cred ca ai prins ideea poetului aici. Laba trista nu e tot aia cu labagiu trist. Laba trista este o actiune! 😀

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: