Antenele lui Voiculescu vor fi inchise, deoarece emisiunile lor contin E-uri!

Directia Sanitar-Veterinara din cadrul Ministerului Sanatatii a anuntat ca va inchide posturile de televiziune Antena 1,  Antena 2 si Antena 3, dupa ce un studiu stiintific a relevat ca emisiunile realizate si difuzate de acestea contin un nivel extrem de ridicat de E-uri. Conform declaratiilor oficialilor,  o emisiune de la Antene contine, in medie, mai multe E-uri decat doua daraburi de salam Victoria, o jumatate de kilogram de supa la plic Vifon si o litra de cremvursti Aldis.

„Cel mai toxic show de la Antena 3 este, de departe, <<In gura presei>>”, au explicat oficialii. „Cetateanul care urmareste o emisiune intreaga se expune la o cantitate de E-uri echivalenta cu un chintal de parizer. De asemenea, extrem de alergenica este si <<Vorbe grele>>, in vreme ce <<Sinteza zilei>> poate provoca si leziuni pe creier.”

„Bineinteles ca Antenele contin E-uri”, a comentat specialistul in alimentatie Gheorghe Mencinicopschi. „Antenele: iata, trei E-uri dintr-un foc! De ce B1 si Digi 24 nu contin niciunul?!”

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: