Mars de protest al laborantilor: Pacientii ne aduc numai coproculturi de cacat!

Sindicatul Laborantilor din Policlinici organizeaza astazi un mars de protest, ce se va desfasura simbolic intre soseaua Fundeni si  Aleea Abanosului. Laborantii protesteaza deoarece sunt nemultumiti de calitatea analizelor pentru coprocultura aduse de pacienti.

„N-o sa credeti, dar nu de putine ori am gasit in eprubetele aduse de pacienti excremente umane!”, s-a cutremurat liderul sindicatului. „Calitatea probelor de la populatie a scazut dramatic. Pe vremea lui Ceausescu nu-ti permiteai sa aduci asa ceva. Oamenii aduceau ce aveau mai bun in casa. Acum, oamenilor nu le mai pasa, toate coproculturile sunt de cacat!”

Laborantii au mai spus ca in tarile civilizate, din Occident, nu se intampla asa ceva. „Acolo pacientii aduc coproculturi de calitate, numai una si una. Nimeni nu-si permite sa aduca niste probe de cacat, sa se faca de ras in fatza colectivitatii in care traieste!” Sindicatul a mai precizat ca va initia si o modificare legislativa, care sa prevada depunerea de catre pacienti a unor probe de coprocultura de calitate ridicata: „Numai in felul asta vom inceta sa mai avem o medicina de cacat!”

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: