Nicu Covaci despre Nicolaescu: „Cel ce har/Are de-a renaste curatit prin jar/Din cenusa proprie si din propriu-i scrum!”

Liderul trupei Phoenix, Nicu Covaci, a declarat ca este optimist cu privire la banii pe care regretatul Sergiu Nicolaescu i-i datoreaza pentru muzica din filmul „Nemuritorii”. In ciuda faptului ca regizorul a disparut dintre noi in urma cu cateva zile, Covaci se asteapta ca acesta sa-i returneze totusi suma consistenta de bani.  „In <<Un comisar acuza>>, Moldovan era ciuruit de cinspe mii de legionari, pentru ca-n <<Revansa>> sa apara bine sanatos, ca dupa un guturai. Va spun eu: asta o sa renasca din propria-i cenusa, asemenea pasarii Phoenix!” Rockerul a opinat ca toata lumea l-a blamat pe Sergiu Nicolaescu deoarece a vrut sa fie incinerat, dar in realitate acesta avea un plan bine pus la punct.

Pentru Nicu Covaci insa, acest lucru este benefic: „Fie sa renasca numai cei cel ce har are de-a renaste curatit prin jar”, a mai declarat el. „Din cenusa-i proprie si din propriu-i scrum!”

Sergiu-NICOLAESCU-a_murit-s-a-jucat-moarte_97156eca5b60761993

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: