Dupa kurdul expulzat azi, Romania va expulza si un terorist batran, implicat in evenimentele din ’89!

Dupa ce a expulzat azi un german de origine kurda care era lider al fostei formaţiuni PKK, statul roman se pregateste sa expulzeze un terorist sovietic de origine romana, banuit ca este responsabil moral de moartea a 1.500 de oameni la revolutia din 1989. Numele sau nu a fost dat publicitatii, insa este vorba despre un cetatean roman care a fost student in URSS in anii ’50 si a detinut functii inalte in timpul regimului comunist.

Teroristul este un important lider al fostei formaţiuni KGB, ramura România. El va fi expulzat din țară și a primit interdicția de a intra în România pe o perioadă de 10 ani, masura socotita a fi eficient din moment ce teroristul este in varsta de peste 80 de ani. Printre alte capete de acuzare care i se aduc mai figureaza si moartea a sase oameni in mineriada din 1990, a doi in mineriada din 1991, precum si „eludarea meandrelor concretului”.

Contactat telefonic de redactorii site-ului L’acheteaux, teroristul a declinat interviul, totusi spunandu-le acestora: „Vă mulțumesc pentru ce ați demonstrat și în aceste zile, că sunteți o forță puternică, cu o înaltă disciplină civică și muncitorească, oameni de nadejde și la bine, dar mai ales la greu!”.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: