Telespectatorii Antenei 3 incearca sa afle care e hotelul din care a cazut femeia de la etajul 17!

Telespectatorii postului Antena 3 au lansat un concurs cu premii pentru identificarea misteriosului hotel de la al carui etaj 17 ar fi cazut o femeie in aceasta dimineata.

a3 inter

„Crainica a spus de circa 47 de ori ca incidentul a avut loc <<intr-un hotel din centrul capitalei>>, dar nu i-a dat numele”, a declarat un telespectator intrigat. „Sunt convins ca nu a dezvaluit numele hotelului din ratiuni deontologice, din profesionalism, totusi avem si noi dreptul sa aflam de unde a cazut victima, nu? In definitiv, traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul!” [rade, batut pe umar de persoanele din jur. Exclamatii: „Haiosule care esti!”, „Ai umor, baiete!”]

De aceea, telespectatorii Antenei 3 au lansat un concurs pentru identificarea hotelului. Conform declaratiilor lor, este vorba despre un hotel din perimetrul Piata Unirii – Piata Romana. Pana la aceasta ora, investigatiile iubitorilor postului Antena 3 par sa fi plasat pe o lista scurta hotelurile Banat, Capsa si K+K Elisabeta. Un alt hotel care s-a bucurat initial de popularitate in cadrul presupunerilor fanilor Antenei 3 era Intercontinental, insa a fost eliminat de pe lista dupa ce acestia si-au dat seama ca hotelul are 32 de etaje, deci ar fi fost ilogic sa se arunce de la 17. Ei au argumentat printr-o comparatie plastica in stilul glumet-spiritual consacrat de Niels Schnecker: „E ca si cum Basescu ar putea fura 1.000.000 de euro si cand incolo ar fura numai 500.000!”

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: