Saormaria de la Dristor distribuie gratis saorme calatorilor blocati de viscol in intersectie!

Mai multe zeci de automobile, printre care cateva autobuze 135 cu calatori, precum si doua tramvaie au ramas inzapezite de viscol in intersectia de la Dristor. Sansele de supravietuire ale calatorilor scad vertiginos, deoarece echipele de salvare, confruntate cu vremea deosebit de rea, au ajuns de-abia la Obor. De aceea, celebra saormarie de la Dristor a inceput sa distribuie gratuit saorma victimelor viscolului ramase in masinile inzapezite.

„Distribuim un jaorm la fiegare masin, ga sa ajunga la doti”, a declarat patronul saormariei. „Bentru audobuz, am luad un sag de saorm ji l-am arungad inaundru pe geam. Duba o zgurda ingaierare ji tipede de <<Ia mana de be jaorma mea, vudu-ti gura ma-dii>>, jaormele au fosd imbartide”.

Pe de alta parte, mai multi localnici au coborat din blocuri si s-au urcat cu forta in masinile blocate, pentru a primi si ei saorma fara sa plateasca. „Nu ne permitem saorma din salariu, asa ca am profitat de ocazie”, a recunoscut un jurnalist. Tentativele de frauda ale vecinilor au fost dejucate de vigilenta vanzatorilor, care ii cunosc deja foarte bine: „Avem  mai multi vecini, in special agenti imobiliari si de asigurari, care cum ninge, ploua, e canicula sau cade un meteorit in Rusia, iau masina de la bloc, merg 10 metri pana in intersectie si asteapta acolo mocangeala!”

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: