Dupa Rafael, la Iris vor veni si celelalte trei testoase ninja!

Intr-o miscare care a uimit fanii trupei si iubitorii rockului, noul solist vocal al formatiei Iris a fost desemnat interpretul Rafael, care i-a fost preferat mai experimentatului Costica „Damigeana” Sandu. Valter Popa, chitaristul trupei, a declarat insa ca fanii pot sta linistiti: „Rafael este cea mai buna alegere ca solist vocal. Chiar daca el poate parea ciudat alaturi de niste rockeri suparati ca noi – lucru datorat pesemne look-ului sau de papagal -, treptat-treptat acest lucru nu va mai fi ciudat: in curand, in locul meu va veni in trupa Leonardo, ulterior Boro va fi inlocuit cu Michelangelo si, la final, Nelu Dumitrescu cu Donatello!”.

Valter Popa a mai spus ca inlocuirea unor batranei cu veselele si infantilele testoase ninja este o miscare strategica ce are ca scop adaptarea imaginii trupei la muzica acesteia din ultimii 25 de ani.

TMNT-names copy raf

2 comentarii

  1. Valentine! Pe ce te bazezi draguto, cand spui asta?
    Nu de alta, da’ cica Ioropa tocma’ interzice castrarea chimica…
    Bun..bun! Dar revenind: ce chestii tehnice stapanesti matale si nu stim noi, si in fond ce treaba avea Halford in ecuatie, cand discutia era despre Iris si Rafael??
    Mie imi miroase a necunostinta de cauza….

  2. Valentino Rossi · · Răspunde

    „Damigeana” adik Costel Sandu…. ar trebui castrat chimic …asa poate ajunge sa cante k Halford….vise taica!:)))

Lasă un comentariu